Webshop laten maken?

Een webshop laten maken doe je niet iedere dag. Dat is de reden waarom Bos Bedrijfsadvies het anders doet. Geen 13 in een dozijn webshop, maar afgesteld op jouw wensen, doel of producten.

Met maar één doel. Winst maken met je webshop! Uiteindelijk is dat wat je er mee wilt bereiken. Toch?

Beoordeeld met 4.9/5 uit 200+ reviews
Webshop laten maken.. Hazerswoude rijndijk alphen aan den rijn koudekerk aan den rijn
Webshop laten maken. Hazerswoude rijndijk alphen aan den rijn koudekerk aan den rijn garantie (1)

Webshop laten maken, kosten?

De kosten van een webshop hangen volledig af van de integraties en mogelijkheden die je wenst. Maar welke integraties en opties heb je nodig om een winstgevende webshop te maken? Dat is waar wij je mee helpen. Tijdens de intake kijken we naar alle mogelijkheden die je kan toepassen voor een optimale webshop.

Om toch een prijs te noemen. Een basis webshop kost je ongeveer €799,-
De prijs kan o.a afhangen van hoeveel je zelf aanlevert of wenst te doen. Deze ruimte bieden wij je ook.

Wil je meer weten over het laten maken van een winstgevende webshop?

Unieke webshop laten maken?

Het grote verschil tussen een website en een webshop is het deel dat er direct betaald wordt oop je website. Dit vraagt daarom ook om een andere aanpak dan een website. Het invullen van je contactgegevens of geld overmaken is een groot verschil.

Doordat wij ons gespecialiseerd hebben in winstgevende webshops weten wij precies waar we op moeten letten om ene uniek webshop neer te zetten.

''80% van de webshops stoppen binnen 1 jaar. De basis voor een winstgevende webshop is minsten zo belangrijk. In dat proces helpen wij je verder''

Webshop laten maken Abram Bos
Abram Bos
Eigenaar Bos bedrijfsadvies

Webshop laten maken die:

100%

Meer verkoopt dan standaard webshops

110%

Geoptimaliseerd voor verkoop

In de top

10

Staat van Google

50%

Terugkerende klanten oplevert

Webshop laten maken en per maand betalen?

Wij geloven in onze aanpak. Het is mogelijk een webshop te laten maken en daarna per mand te betalen. Zoals gezegd, wij maken een winstgevende webshop dus betaal jij ons gewoon met wat je verdiend.

Vraag ons naar de mogelijkheden. Als je ons kan overtuigen van je product gaat dit helemaal goed komen.

Efficiëntie, betaalbaar en aansluitend op de vraag

Stappen: webshop laten maken
Bos bedrijfsadvies maakt je webshop in 4 stappen. Uiteindelijk zijn er veel meer grote stappen die je gaat zetten naar een winstgevende webshop.

Uiteindelijk moet het de beste keuze zijn voor jou, je doelen en ambities. Wil je meer weten over alles wat wij je te bieden hebben. Neem dan snel contact met ons op. Op werkdagen heb je binnen 24 uur reactie.

1- Intake en offerte

Voor wij met elkaar gaan werken starten we met een intake. In deze intake bekijken we samen of we bij elkaar passen. Aan de hand van de intake maken wij een offerte voor het maken van je webshop.

2- Ontwikkeling en design

Na akkoord op de offerte starten we met de ontwikkeling van je webshop. We vragen je niet achteraf om feedback, maar nemen je mee in het proces. Zo sturen we sneller bij en verkorten de tijd.

3- Livegang

De livegang van je webshop is een feestelijk moment. Bij je eerste webshop de vraag of het iets gaat worden en bij je 2e of volgende webshop de vraag of het zo goed of beter gaat draaien. Wij helpen je met een vliegende (nieuwe) start.

4- advies en hulp

Een webshop is nooit af. Daarom werken wij graag samen met jou aan een winstgevende webshop. We voorzien je vaak tijdens de ontwikkeling al van (ongevraagd) advies.

Niet verplicht, maar zeker aan te raden!

Webshop laten maken, in welke regio?

Een webshop is online bereikbaar. Wij zijn dat ook.
Dat neemt niet weg dat wij graag samenwerken met lokale ondernemers uit de regio Alphen aan den Rijn, Leiden, Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn.

Wil je meer laten weten over het laten maken van een webshop in de regio Alphen aan den Rijn, Leiden, Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn. Neem dan snel contact met ons op.
Natuurlijk ben je buiten deze regio ook van harte welkom.